注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

EVERYDAY!

爱你每一天,做好自己的每一天!

 
 
 

日志

 
 
关于我

看清了很多东西......为了逃避人世的复杂,我只好装傻

网易考拉推荐

新的开始1WATER WORLD(附图)  

2009-08-08 16:15:10|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

   原来所有野换种感觉是好开心.呢个星期3,难得VIVIAN距地有空,我地一起去左玩水....哈哈!水上乐园!!位于Concord噶WATER WORLD!不过呢日天气5是好热,成日都有风,搞到我好冻...幸好CONCORD噶SUNSHINE好正......

          好耐无玩拉!难得噶夏天啊,不过我个人觉得WATER WORLD比较细.但是D野都几好玩,我差5多把所有野都玩晒,平时实在太闷了,难得有得玩,就要尽情甘玩......就把刺激噶都玩晒去...果日5知是米因为系度发冷,所以连惊噶感觉都无....仲鬼死甘勇!哈哈!!玩完都好想玩多次!发觉美国D人真是好中意晒太阳,水上乐园周围都是沙滩椅,小朋友去玩,家长就系度晒太阳.....我因为觉得太冻,所以都去晒左阵.....真是好舒服!BUT,我晒黑左....幸好5是好厉害,因为有做好防晒工作!!!

         我地由中午11点几,玩到下午4点几,个个都又累又饿.....去吃饭啦!CONCORD果度5知有咩好野吃,所以就带VIVIAN距地去UNION CITY吃....去左小沈阳,因为之前我和MONKEY去多人多都我地吃5到....今次点都要去,难得里面D辣野又岩VIVIAN口味!发觉我而家比以前吃得辣,次次同VIVIAN都是吃辣,而家5怕辣喇!哈哈!!

      果晚VIVIAN两公婆系我地屋企过夜,难得距听日5使翻工啊!就放松下啦!同距地去左WALMARK同FOODMAX,买左好多野饮....之后翻屋企觉觉咯...因为第日MONKEY要考试...所以要早点休息.....第2日,等MONKEY考完试我地去左SHOPPING,之后去吃SUSHI!就甘简单噶两日就结束了!!!!不过好开心!整个暑假好似得呢两日是去玩噶感觉!哈哈!!!

图片晚点更新!哈哈!

 新的开始1 - YVONNE咩 - EVERYDAY! 哈哈!咩都看不到!   

   新的开始1 - YVONNE咩 - EVERYDAY! D人真是好中意晒太阳!新的开始1 - YVONNE咩 - EVERYDAY!呢D貌似长隆都有噶野!!!原来美国早就有!!!我全部玩晒了!哈哈!

  评论这张
 
阅读(58)| 评论(7)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017