注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

EVERYDAY!

爱你每一天,做好自己的每一天!

 
 
 

日志

 
 
关于我

看清了很多东西......为了逃避人世的复杂,我只好装傻

网易考拉推荐

11月.....  

2009-11-14 17:36:37|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

   11月意味住好多野,首先,是我过来美国噶纪念月,不知不觉已经来左美国2年了,时间真是过得好快,仲记得我是11月10日过到美国.而另一个重要噶日子是,我和妈妈噶生日!是!我和我妈妈是同一日生日!而且都是11月11日!好特别!哈哈!!!呢两个日子是连住噶,点解?因为果时为左赶系21岁前过美国,但是个签证8号先正式批,冲冲往往之下,10号就走人了.......因为惊21岁超龄.SO,今年我是23岁生日.....哈哈!!!又老一年了,11月..... - YVONNE咩 - EVERYDAY!,,,,,虽然系美国,D鬼佬都觉得我是18,19岁.

   至于呢个生日点样过呢?其实系11号噶一个星期前,已经有个小庆祝,因为我的朋友JIN是4号生日,所以大家一起庆祝,去左BBQ了,不过5知点解,呢次BBQ我觉得好累,因为所有野都是我同MONKEY一起准备噶......不过过程都几开心啦!!!

  到左11号,正式我生日.甘岩,我老细话果日公司要拍广告,要宣传下,叫翻去帮手做下临时演员..11月..... - YVONNE咩 - EVERYDAY!....哎.......算了...反正上午无野做,翻下工赚下钱都好.点知我老细挂住扮靓,所以要我翻去开门比摄影师拍住D野先.我果日因为公司拍宣传广告,所以要我着得正规D...即是OL少少咯...我连个妆都未化好就出门了,翻到去边等边继续搞个样.....我越来越随便了...搞个广告搞左成几个钟,就是为左15秒噶野,是噶了.拍野就是甘!哈!!!我果日好无奈扮演左美容师......哎..........好彩我5看电视噶者,我5想见到自己...虽然5是正面....拍完广告.....同个同事去左派传单....系写字楼门口.系美国第一次派传单,哈哈!!!而且仲要派比D白领.....又要讲又要派...千几张传单,一个钟5使比我地搞掂左.....好!可以收工走人咯...番到公司,都算个老细有良心,买左个生日蛋糕比我....庆祝我生日之余,庆祝埋今日拍广告...........哈哈!!

11月..... - YVONNE咩 - EVERYDAY!

   在公司的蛋糕.....

 之后,我同我自己D F去左行阵街,去左Victoria's Secret 买亲爱的小内内,哈哈!我发神经想系生日果日买.呵呵!!!行完街就去下一场咯...唱K!由于今次唱K真是为左唱K,所以人数不多,得4个......太多人噶话,5使唱噶了.....而且生日当日去唱K,有得优惠!呵吖!!!!我几个月无去唱K了...已经5记得上次是几时了.....哎.......唱左4个几钟之后,去吃宵夜.....然后翻家.....今个生日甘就过左..........收左5少礼物,多谢大家!我都寄左钱翻去比我亲爱的妈妈,希望距买翻D自己中意噶野!!!算有满足感啦!!!不过人民币升值,我D美金又少左钱了,哎....11月..... - YVONNE咩 - EVERYDAY!唱K ING.............

    都5知点解11月好似好忙甘,搞到无咩时间做功课......而且好累,今日14号了,先开始得闲翻.....可以专心翻学习了.......11月底准备去LA,去下玩下咯,同埋稳老友!!!哈!!!!

   呢排都懒左写日子,因为日子都是普通的过着...........希望大家可以继续支持了!11月..... - YVONNE咩 - EVERYDAY!

  评论这张
 
阅读(151)| 评论(9)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017